22 januari 2022

Inwoner van Heerhugowaard? Houd de 112-meldingen in de gaten!

2 min read
112 Heerhugowaard

Ben je een inwoner van de fraaie Noord-Hollandse stad Heerhugowaard? Plaatselijke nieuwsberichten en politiemeldingen volgen is dan zeker aan te raden. Want hoe je het ook wendt of keert, plaatselijk nieuws is uiteindelijk belangrijker voor jou dan landelijk of internationaal nieuws, in die zin dat plaatselijke gebeurtenissen meer impact op jouw leven kunnen hebben. Wat dat betreft is het een aanbeveling waard jezelf goed op de hoogte te houden van nieuwtjes, politieberichten en ja, ook nieuws omtrent 112 in Heerhugowaard. Zo weet je perfect wat er speelt in jouw leefomgeving, iets dat misschien wel meer voordelen oplevert dan je denkt. In de volgende alinea gaan we er dieper op in.

112 Heerhugowaard

Je voordeel doen met kennis van 112-meldingen

Als je constant parate kennis hebt op het gebied van 112-meldingen in jouw woonplaats Heerhugowaard, dan heb je daar voordeel bij om de volgende redenen:

• Het zorgt voor een goede betrokkenheid van jouw kant in je buurt. Gesprekken aanknopen met omwonenden gaat ook makkelijker als je weet wat er plaatselijk speelt.

• Met 112-meldingen doe je vaak kennis op over wegen die tijdelijk zijn afgesloten. Met deze kennis voorkom je dat je zelf in de file komt te staan.

• Ongelukken met een trein komen weliswaar minder vaak voor, toch is het handig om te weten als de treinen eens uitvallen vanwege zo’n onverhoopt ongeval. 

• Veel 112-meldingen betreft inbraken en diefstallen, of pogingen daartoe. Mocht er in jouw buurt vaak ingebroken worden in huizen of in auto’s, dan wil je dat vast graag weten, hoe vervelend het ook is. Je weet dan namelijk dat je extra waakzaam moet zijn en dat je misschien preventieve maatregelen moet nemen door bijvoorbeeld camera’s op te hangen of de deursloten te verbeteren.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *